Welkom bij De Kruiskwacht!

Reserveer nu

Het lokaal

Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Reiciendis maxime dolore iusto, amet deleniti

minus, a est ducimus ab sit culpa suscipit similique veritatis laborum! Minima nam enim hic corporis!

 

De omgeving

De omgeving rondom Geel biedt vele recreatieve mogelijkheden. Het sportcentrum De Lissenvijver ligt op 1 Km afstand. Hier kunt u squashen, tennissen en badmintonnen. Op aanvraag kan u er ook deelnemen aan mountainbiketochten, survivaltochten en wandeltochten. De steden Turnhout, Hasselt en Antwerpen zijn met de trein vanuit Geel bereikbaar en zijn een bezoek meer dan waard. Wat gedacht van een dagje uit naar Bobbejaanland in Lichtaart? Of een bezoek aan de kinderboerderij De Bogaerd met geiten, schapen, ezels, eenden en ganzen. Deze is dagelijks gratis toegankelijk. Meer interesse in iets voedzaam? In het bakkerijmuseum wordt u het proces van graankorrel tot brood haarfijn uitgelegd. Voor de liefhebbers van kazen is de geitenboerderij zeker een aanrader. Je krijgt uitleg over de productie en er is de mogelijkheid om verse geitenkaas te proeven. Regenweer hoeft voor de allerkleinsten geen probleem te zijn: op 2 Km van de kruiskwacht kunnen zij zich in de binnenspeeltuin Circus Bruul uitleven.

Het centrum van Geel ligt op zo'n 8 km. Hier kan je gezellig een terrasje gaan doen of gaan winkelen in onze winkelstraat. Er is ook een zwembad en een paar grote speeltuinen. Het centrum ven Bel bevindt zich op 1 Km afstand. Hier is een superette, een bakker, een frituur en een restaurant en een paar cafeetjes. U zal dus zeker niet omkomen van honger of dorst! Verder kan je ook nog naar Mol rijden. Mol staat bekend om de kempense zwemvijvers zoals het Zilvermeer of het Zilverstrand die zeker een bezoekje waard zijn. Naast deze zwemvijvers ligt Sunparks. Dit is een groot zwembad met enkele buizen en een wildwaterbaan.

Vlak naast de lokalen begint er ook een officiëel speelbos. Dit bos is 5 hectare groot en is ideaal voor uw bosspel. Dit speelbos bevindt zich in een rustige omgeving. Je kan uw kinderen dus met een gerust hart laten spelen. Meer info hierover vind je op een infobord aan het begin van de speelzone of op het infoblad in het lokaal zelf. Op onderstaande afbeeldingen zie je hoe het bos juist is afgebakend en hoe zo een infobord eruit ziet.

Reserveren

Hieronder kan je onze verhuurdata bekijken:

Contact